Over ons

TTS is actief als gespecialiseerde leverancier van communicatieproducten en diensten voor de zakelijke markt. De focus ligt hierbij op apparatuur van de merken AVAYA, Ericsson, Mitel (Aastra), Siemens en Alcatel. En diensten van onder andere dean one, Yes Telecom en esprit. TTS heeft een flexibele en bereikbare organisatie die een grote inzet voor klanten combineert met een gedegen kennis van de gevoerde systemen.

TTS heeft voor het merendeel hoog gekwalificeerde technici voor telefooncentrales, datanetwerken, internet- toegang en randapparatuur.

Daarbij kiezen wij voor producten en systemen van de hoogste kwaliteit, en leveren wij de best mogelijke service met betrouwbare en veilige communicatieapparatuur

 

Producten en diensten

TTS zorgt met een brede groep technische en commerciƫle specialisten voor de beschikbaarheid van telefonie, internet en LAN omgevingen.

Het portfolio van TTS bestaat uit een aantal producten en diensten en is voortdurend in ontwikkeling. Door de inhoud van diensten niet te baseren op de te leveren goederen en werkzaamheden maar door afspraken te maken over het gewenste eindresultaat komt TTS tegemoet aan de werkelijke behoeftes van haar klanten.